ΕΚΑΤΕΡΙΝΑ

Καλωσήρθατε στα μυστικά αρχεία των Εκατερίνα!

Ως μέλη των Εκατερίνα, συνδεόμαστε με τους επιφανέστερους διανοητές και εφευρέτες της Ιστορίας. Αν ΔΕΝ ανήκετε στον κλάδο Εκατερίνα, εγκαταλείψτε αυτή τη σελίδα ΑΜΕΣΩΣ. Δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κάποια από τις εφευρέσεις μας για να σας καταστρέψουμε.


39c Alistair passport 01¨Αλιστερ Ω

Ο αινιγματικός θείος της Έιμι και του Νταν, ο οποίος μία βοηθά και μία εμποδίζει τα παιδιά να φτάσουν στον στόχο τους. Φαίνεται πως είναι ο πιο καταρτισμένος σχετικά με την ιστορία της οικογένειας Κέιχιλ και την πορεία της μέσα από τους αιώνες – γνωρίζει, επίσης, στοιχεία για τους γονείς των κεντρικών πρωταγωνιστών. Η εμφάνισή του είναι μάλλον συνηθισμένη.

Στάρλινγκ

Ο Νεντ, ο Τεντ και η Σινέντ, είναι τρίδυμα. Έχουν πολλά χρήματα και κυκλοφορούν πάντα πολύ καλοντυμένοι. Στο πρώτο βιβλίο καταλήγουν στο νοσοκομείο και βγαίνουν σχεδόν αμέσως από το παιχνίδι.

Το παρακλάδι Εκατερίνα

Ο κλάδος των Εκατερίνα ιδρύθηκε από την Κάθριν Κέιχιλ και αποτελείται από διάσημους επιστήμονες και σπουδαίους εφευρέτες, όπως ο Αβραάμ Λίνκολν, ο Γκαλιλέο Γκαλιλέι, ο Τόμας Έντισον, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Γιοχάνες Κέπλερ, ο, Κρίστιαν Χούιγκενς, ο Νιλς Μπορ, ο Χάουαρντ Κάρτερ, ο Τζον Φλάμστιντ, ο Νικολά Τέσλα, ο Τζορτζ Χέρμπερτ, ο Άλφρεντ Έλι Μπιτς, ο Άνταμ Σάβατζ, ο Τζέιμι Χάινεμαν, ο Ελίας Χόου, ο Ρόμπερτ Φούλτον και η Έλι Γούιτνεϊ Τζούνιορ. Οι Εκατερίνα έκαναν πολλές σπουδαίες εφευρέσεις όπως ο ηλεκτρικός λαμπτήρας, αλλά εφηύραν επίσης και αρνητικά πράγματα, όπως την ατομική βόμβα. Μισούν τα μέλη των Τόμας (κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ο Τόμας Κέιχιλ πρόδωσε την αδερφή του, Κάθριν) Οι Εκατερίνα ευθύνονται για το Τρίγωνο των Βερμούδων, το Τέρας του Λοχ Νες και το CERN. Οι βάσεις τους είναι το Κάιρο στην Αίγυπτο, το Τρίγωνο των Βερμούδων και το CERN. Το σύμβολο των Εκατερίνα είναι ένας κίτρινος δράκος. Λέγεται ότι ο Τόμας Έντισον και ο Νικολά Τέσλα πλησίασαν πολύ στην ανεύρεση των 39 Στοιχείων. Εκατερίνα είναι τα τρίδυμα Στάρλινγκ, ο Άλιστερ Ω και ο θείος του Μπάε Ω.

Επικεφαλής των Εκατερίνα είναι ο θείος του Άλιστερ Ω, Μπάε Ω.  

Go to top