ΛΟΥΣΙΑΝ

Προσοχή Πράκτορες Λούσιαν! Αυτή είναι η κεντρική σελίδα των Λούσιαν, όπου υπάρχουν άκρως απόρρητα μυστικά. Και έχουμε ένα σωρό απ’ αυτά – δεν μας έχουν συνδέσει τυχαία με τους ισχυρότερους ηγέτες και κατασκόπους του κόσμου…

Εμείς οι Λούσιαν ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ πρώτοι τα 39 στοιχεία... ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε. Ο Ίαν  και η Ναταλί Κάμπρα είναι ζάμπλουτοι και αδίστακτοι Λούσιαν. Οι γονείς τους, Ίζαμπελ και Βίκραμ, είναι επικεφαλής του κλάδου των Λούσιαν. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Ίαν είναι ερωτευμένος με την Έιμι Κέιχιλ.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ ΛΟΥΣΙΑΝ

Στον κλάδο των Λούσιαν, που ιδρύθηκε από τον Λουκ Κέιχιλ, συγκαταλέγονται οι πρόγονοι των σπουδαιότερων ηγετών και κατασκόπων, όπως ο Τίοντορ Ρούζβελτ, ο Γουίνστον Τσόρτσιλ, ο Μάο Τσε Τουνγκ, ο Μπέντζαμιν Φράνκλιν, ο Ισαάκ Νιούτον, ο Ναπολέων Βοναπάρτης, ο Τσινγκ Σιχ, ο Γουίλιαμ Στότον, η Μεγάλη Αικατερίνη, ο Γκριγκόρι Ρασπούτιν, ο Μπερναντίνο Ντροβέτι, η Μαρία Λουίζα, ο Ιωσήφ Στάλιν, ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, η Σούζαν Μπ. Άντονι, ο Γουστάβος Άιφελ και η Σίντεϊ Ράιλι (η καλύτερη των κατασκόπων). Είναι οι πιο αδίστακτοι Κέιχιλ, αρέσκονται να χρησιμοποιούν δηλητήριο και είναι εξαιρετικά διψασμένοι για εξουσία. Οι περισσότεροι από τους επιφανείς ηγέτες, όπως κάποιοι από τους προέδρους των ΗΠΑ, είναι Λούσιαν. Πιστεύεται, επίσης, ότι οι Λούσιαν ελέγχουν μυστικές βάσεις, όπως η Περιοχή 51 και το Φορτ Νοξ. Διατηρούν ακόμη βάσεις στο Παρίσι της Γαλλίας, στη Ρωσία και στη Νεβάδα των ΗΠΑ. Το σύμβολο των Λούσιαν είναι δύο κόκκινα φίδια τυλιγμένα γύρω από ένα σπαθί και μοιάζει με το κηρύκειο. Ο Ίαν, η Νάταλι και η Ίζαμπελ Κάμπρα, η Ιρίνα Σπάσκι και η Ναταλία Ράντοβα, είναι Λούσιαν. Ηγέτες των Λούσιαν είναι οι γονείς του Ίαν και της Νάταλι Κάμπρα, Βίκραμ και Ίζαμπελ Κάμπρα.  

Go to top